Diagnostika pleti online: Rychle, bezplatně a z pohodlí domova

Máte pocit, že Vaše znalosti o kosmetickém trhu by se daly přirovnat ke kapce v moři?  Připadá Vám, že se začínáte topit v nabídce kosmetických produktů? V tom případě doufáme, že umíte chytat, protože Vám právě házíme záchranný kruh v podobě diagnostiky pleti online, po které si zvládnete nakoupit domácí péči na míru potřebám své pleti

 

Co si pod diagnostikou pleti online představit?

Revoluční přístroj? Zázračnou metodu? Nic takového! Chceme si s Vámi popovídat a zjistit, co Vaší pleti chybí a co jí naopak může škodit z produktů domácí péče, které aktuálně používáte. 

 

Jsme přesvědčené o tom, že experimentování odzvonilo. (Staro)novým trendem je znát svou pleť a její potřeby. Pokud se k nám objednáte na bezplatnou online diagnostiku pleti, můžete se těšit na neformální telefonát s kosmetičkou, která má potřebnou znalost kůže a přesně ví, jak pečovat o konkrétní typ pleti

 

Online diagnostika pleti je vhodná pro každého, kdo:

  • chce mít jistotu, že produkty denní péče používá správně,
  • si chce ověřit, že mu nechybí žádný produkt v kosmetické rutině,
  • zatím nenašel to pravé ořechové pro svou pleť,
  • chce vyzkoušet produkty Institut Esthederm,
  • nerozezná dobré složení od špatného,
  • už nechce tápat, ale skutečně vědět.

 

Jde tedy o pouhý telefonát? Ve své podstatě ano, ale..

Můžeme realizovat klasický telefonní hovor, ale přikláníme se spíše k videohovoru, při kterém se nejen uslyšíme, ale také uvidíme. Nejčastěji využíváme aplikaci FaceTime a online komunikační platformu Zoom - přesto platí, že nikoho nechceme limitovat, a tak vždy volíme variantu, která je přijatelná pro konkrétního zákazníka. 

 

My osobně považujeme způsob, jakým se spojíme, za velkou výhodu. Online diagnostika pleti Vás nelimituje z pohledu místa, kde žijete. Spojit se s námi můžete odkudkoliv - z pohodlí své kanceláře nebo třeba gauče. 

 

Jak online diagnostika pleti probíhá?

Budeme Vám pokládat hodně otázek, abychom zjistily, jaká jsou Vaše očekávání, jak vypadá Vaše každodenní kosmetická rutina, co Vás v souvislosti s Vaší pletí aktuálně i dlouhodobě trápí apod. 

 

Chceme zjistit, co Vaše pleť potřebuje, abychom Vám mohly doporučit vyhovující kosmetiku značky Institut Esthederm, kterou jsme vyzkoušely - a dlouhodobě aplikujeme - na vlastní kůži. 

 

Ovšem nenechte se mýlit! Prodat Vám kosmetiku není naším primárním cílem. Vše, co se týká kosmetiky a péče o pleť, je naší velkou vášní, o které dokážeme mluvit dlouhé hodiny. Uvědomujeme si, jak je těžké na současném trhu rozeznat skutečně kvalitní produkt od toho méně jakostního s dobrým marketingem, a tak Vám chceme tuto práci usnadnit a předat Vám znalosti, které jsme za několik posledních let nasbíraly (a stále sbíráme).

 

Co si připravit?

Moc toho potřebovat nebudete. V průběhu diagnostiky, která zabere zhruba 30 minut, se chceme seznámit především s Vaší kosmetickou rutinou. Produkty, které používáte, si můžete připravit k ruce, ale bohatě postačí, pokud nám svou rutinu přeříkáte - nejsou pro nás zase tak důležité konkrétní značky, ale spíše typy produktů a pocit, který máte po jejich aplikaci.

 

Pak už jen stačí zkontrolovat internetové připojení a nezapomenout na dobrou náladu. Pořád hlásáme, že je důležité udělat si pohodičku, a tak vždy usilujeme o to, aby se naše virtuální setkání neslo v pohodovém duchu.

 

Tip: K navození ideální atmosféry Vám pomůže naše svíčka Pohodička a náš stejnojmenný čaj

 

Svíčka Pohodička + Čaj Pohodička

Svíčka Pohodička 500 ml + Čaj Pohodička 50 g

 

Koupě kosmetiky tedy není podmínkou pro realizaci hovoru?

Přesně tak. Pokud po sérii otázek dojdeme k závěru, že na Vaší kosmetické rutině není nutné cokoliv měnit, ještě Vám rády pogratulujeme k tomu, že jste majitelkou bezproblémové pleti. Nikdy nehledáme problémy tam, kde nejsou a jinak tomu nebude ani v tomto případě.

 

Podobná situace může nastat i v momentě, kdy zjistíme, že se potýkáte s kožním problémem, který již vyžaduje zásah dermatologa. Určitě Vám v takovém případě nebudeme mazat „krém kolem pusy“ a přesvědčovat Vás o tom, že kosmetika vše zázračně spraví. Naopak Vám doporučíme návštěvu dermatologa. K výběru vhodné kosmetiky se vrátíme až bude Vaše pleť vyléčená.

 

Může online diagnostika pleti uškodit v případě, pokud kožním onemocněním trpíte a nevíte o tom?

Kožní onemocnění mají ve většině případů tak viditelné příznaky, že je nejde jednoduše přehlédnout. V této oblasti se pravidelně vzděláváme, abychom dokázaly bezpečně rozpoznat hranici mezi tím, kdy můžeme samy pomoci a kdy bychom naším počínáním naopak uškodily a je vhodné poslat Vás k jinému odborníkovi. 

 

Naším cílem je Vaše spokojenost, a proto všechna naše rozhodnutí respektují principy zdravé pleti. 

 

Kolik informací musí člověk mít, aby dokázal správně poradit?

Stručně řečeno hodně. S péčí o pleť souvisí celá řada dalších oborů od biologie (musíme chápat, jak lidská kůže funguje), chemie (musíme porozumět složení produktů a rozeznat dobré složky od špatných), medicíny (musíme poznat, kdy už nestačí jen kosmetika, ale je nutný zásah jiného odborníka) a psychologie (musíme umět položit správné otázky a zjistit skutečné očekávání konkrétního zákazníka). 

 

Nutno dodat, že pokud člověka jeho práce naplňuje a chce ji dělat skutečně poctivě (to je přesně náš případ), pak je nutné vstřebat velkou spoustu informací a nepřestat se vzdělávat. Zároveň vše potřebuje svůj čas a nemá smysl to uspěchat. 

 

„Já osobně jsem se o oblast péče o pleť začala zajímat v době, kdy jsem studovala na vysoké škole anglický jazyk, což mi umožnilo čerpat ze zahraničních zdrojů. Naučila jsem se vyhledávat solidní zdroje, ze kterých jsem pak čerpala informace a vzdělávala se v oblasti péče o pleť a kůže jako takové. To, co u mě začalo jako zábava, zábavou zůstalo, ale naplnilo to i mou kariéru. Nyní se každý den vydávám do boje se všemi ženami, které zatím v péči o pleť nenašly to pravé.“ - Kristýna: zakladatelka Ateliéru 7

 

Čím se liší online diagnostika od klasické diagnostiky provedené přímo v ateliéru?

Hlavní rozdíl spočívá v tom, že se nevidíme osobně, ale pouze přes obrazovku. Nicméně postup i otázky jsou stejné jako v případě, kdybyste navštívily přímo náš ateliér

 

Kosmetička bezesporu pozná lépe Vaši pleť, pokud si na ni může sáhnout a pozorovat, jak reaguje na dotek a konkrétní produkty, ale to vše dokážeme odhadnout i společnou konverzací.

 

S online diagnostikou jsme začaly z důvodu karantény během koronakrize, ale velmi rychle jsme si uvědomily, že nás vzdálenost vlastně nijak nelimituje v tom, co děláme. Ověřily jsme si, že i na dálku Vám zvládneme dobře poradit, a proto jsme se rozhodly tento formát zachovat. Díky tomu se můžete setkávat i s těmi z Vás, které mají do našeho ateliéru dalekou cestu. 

 

Je nutné znát svůj typ typ pleti, nebo budou stačit informace o tom, jak ji vnímáte?

Na typ pleti se vždy ptáme, ale z našich zkušeností víme, že mnohé ženy ho odhadují špatně. Proto se vždy doptáváme na to, jak pleť reaguje na konkrétní produkty a zjišťujeme, jak se klientka po jejich aplikaci cítí. 

 

Nutno dodat, že i špatná sebediagnostika je důležitá, protože jsme díky ní schopné docela dobře odhadnout, co se s pletí děje a co je v současné rutině nastavené špatně.

 

Stává se běžně, že při online diagnostice odhalíme nedokonalosti v kosmetické rutině?

Je normální, že klientky nevědomky „páchají na své pleti zločin“. Dá se říct, že výjimkou je spíše situace, kdy žena pečuje o svou pleť správně a chce si s námi pouze popovídat o kosmetice Insitut Esthederm a nechat si doporučit konkrétní produkty. 

 

Konkrétní případ, kdy jsme online diagnostikou „zachránily” pleť naší klientce

„Spojily jsme se se ženou, která žila v přesvědčení, že má mastnou pleť. S porodem a věkem se vlastnosti pleti přirozeně změnily, ale kosmetika a přístup nikoliv. Klientka byla ve skutečnosti majitelkou smíšené pleti, která byla navíc dehydratovaná kvůli nevhodně zvolené péči. Pleť byla natolik vysušená, že na svou obranu produkovala více mazu, čímž se vytvořily ideální podmínky pro akné. Ze začarovaného kruhu pomohla až online diagnostika, díky které klientka pochopila, jaká její pleť skutečně je a co vlastně potřebuje. Nahradily jsme čistící gel pleťovým mlékem. Do rutiny jsme přidaly také sérum na dehydratovanou pleť a krém, který uzamyká vodu uvnitř kůže tak, aby zůstala hydratovaná. Výsledky se dostavily krátce po pravidelné aplikaci doporučených produktů. Klientka má nyní téměř bezproblémovou, sjednocenou a rozjasněnou pleť bez akné.“ 


Co takhle vyměnit experimentování za kvalitu, kterou jsme ověřily na vlastní kůži? Na nic nečekejte a ještě dnes si rezervujte svůj termín diagnostiky pleti zdarma. Těšíme se na (virtuální) shledanou!